Det er USA og Israel og ikke muslimene!

En av de største truslene mot verdensfreden, i dag, representerer Israel og kanskje Nord Korea. Det pågår i dag en storstilt propagandakrig rettet mot muslimene og Islam, finansiert av pengesterke jødeorganisasjoner i USA og støttet opp av innflytelsesrike jøder i samme land.I Johannes Åpenbaring 2.9 sies det. Rev 2:9 : ”Jeg vet også om blasfemien fra dem som kaller seg jøder, men ikke er det. For de er Satans Synagoge.”
Rothschilds er en av verdens rikeste familier og største bankeiere, de hevder å være ekte jøder, men er egentlig Khazars jøder.

Siden USA og Israel er nært forbundet med hverandre så støtter også den amerikanske regjering og store deler av kongressen opp om den samme propaganda. Den udemokratiske og styrende herskerklasse i USA trenger at verdensopinionen har et sterkt fiendebilde av jordens muslimer slik at de nesten kritikkløst kan stjele oljen fra de muslimske landene. Vi bør ikke glemme hvordan USA manipulerte verden for å få tilgang på Iraks oljeresurser. Det hette den gang at Irak hadde så farlige ødeleggelsesvåpen at de var en trussel mot verdensfreden. Midt opp i alt dette så befinner seg den forbryterstyrte stat Israel seg. I følge Goldstonerapporten, som er ført i pennen av en jøde, så begikk Israel sannsynligvis forbrytelser mot menneskeheten, samt forbrøt seg mot internasjonal lov, da de bombet og myrdet om lag 1300 Palestinere, de fleste kvinner og BARN. Goldstoneraporten slo fast at myten som er skapt om at palestinerne benyttet seg av levende skjold, fortrinnsvis barn ikke er korrekt. Akkurat nå så er propagandaens fokus styrt mot Iran.

Nå samarbeider pengesyke og oljetørste amerikanere og Israelske krigshissere om hvorledes de skal få verdensopinionen med seg på å legitimere et angrep på Iran. Israel bygger opp en myte om at Iran kan komme til å bruke a-våpen mot Israel, noe som selvfølgelig Iran ikke kommer til å gjøre, da det vil ha ført til at flere hundre tusen muslimer som bor opp til Israels grenser også ville ha strøket med på grunn av radioaktiv forurensning. Derimot så kan Israel trygt kunne bombe Iran uten å måtte stå til ansvar for at de ved bruk av a-våpen skulle komme til å drepe jøder i et angrep på Iran.
Siv Jensen bilderbergs group 2006

Propagandaen mot muslimene har fått et slik fotfeste i norsk opinion at Siv Jensen, som hymnet Israels myrderier av palestinske barn, bevist bruker denne frykten i sin jakt etter makt. I distrikts Norge får hun lokale bygdetullinger til å skrive avisinnlegg som er like primitive i sin beskrivelse av Islam og muslimene som beskrivelsene av Indianerne som blodtørstige mordere som skalperte hvite og drakk deres blod og danset naken til fullmånen, var. Denne amerikansk skapte propaganda om Indianerne var virkningsfull helt til 1970.

Propagandaen om Islam som en blodtørstig religion er ikke stort eldre enn ca 25 – 30 år. Islam frykten ble skapt når USA begynte å miste kontrollen over oljeresursene i Midtøsten, før den tid så var det ikke skrevet et stygt ord om Islam og muslimene. Som humanist så opprører det meg at så mange blindt sluker det Amerika og Israel skapte bilde av Islam som en mindreverdig religion. Vi burde heller reise oss i fellesskap og si i fra at vi ikke lenger godtar Israel og USAs suverene forakt for FN og internasjonale lover. Bortsett for noen steingale FrP medlemmer og noen kristenfundamentalister så tør jeg anta at det er svært få av oss som ønsker å dø fordi at Israel starter noe som kan utvikle seg til en atomkrig.

Vennlig hilsen Øystein Meier Johannessen.
Formann i Nordland Samfunnsparti.

Kilde
Hjemmeside
Radiodokumentaren
“Hæstkuken fra Hemnes”

I mai skapte Samfunnspartiets leder Øystein Meier Johannessen overskrifter da han demonstrerte mot høye strømpriser ved å sette opp avkappede hestehoder utenfor Stortinget. Espen Thoresen hadde mikrofonen med.

Øystein Meier Johannessen stiftet det anarkistiske Samfunnspartiet i 1985. Siden den gang har han tatt i bruk kontroversielle virkemidler for å skape blest rundt partiets politiske agenda.Hør Dokumentaren her

Hvor stort problem er egentlig gjelden til USA? Hvem eier pengene i USA Hvem er sentralbanken i USA og hvem eier den?Les her

Hvem var egentlig vikingene? Hvem var norrønafolket? Hvor kom de fra?Kan historien om det hedenske folkeferd i Norden rett og slett være feilaktig?Hvor blev de av, Guds utvalgte folk,ble de igjen i Israel eller utvandret de til øyene i Norden? Er Norge Israel?Og hvorfor ville ”noen”, i så fall ha interesse av å fuske med kildene? For å holde oss uvitende om vår fortid? Og hvem er så ”noen”?Les her

Vist 490 ganger. Følges av 1 person.
Annonse